Gent Gran 🥎​

Molts dels posts d’aquest blog van dirigits a les activitats que fem amb els més petits! Però no ens volem oblidar dels més grans que formen part també d’Anima’ns

Anima’ns, compta amb monitors i monitores que planifiquen i fan activitats físiques per a gent gran.

 • Beneficis exercici gent gran?

Fer exercici a la tercera edat és molt important per a prevenir atròfies, lesions musculars i millorar la mobilitat articular. També mantenir la capacitat respiratòria. Potenciar la força, la coordinació i l’equilibri, reduint el risc de caigudes.

Extraescolars creatives ​🎨​

La setmana que ve arranquem amb les extraescolars a diferents escoles! Cada any s’afegeixen extraescolars noves per aconseguir que tots els infants trobin un lloc on a part de sentir-se a gust amb els monitors/es i companys també se sentin a gust amb l’activitat que realitzen.

Com ja vam parlar en l’entrada “No passem el temps”, les activitats extraescolars que oferim tenen molts beneficis pels infants. Dins d’aquestes hi ha diferents tipus per adaptar-se als gustos de tothom!

Avui parlarem de les extraescolars més creatives. A vegades, sentim que la creativitat és innata i és cert, tots els nens i nenes són creatius, al final una persona creativa és aquella que té idees… i qui no t’idees? Està clar que tothom en té!

Però com tot, la creativitat es pot treballar i avui us expliquem com ho fem a 4 extraescolars!

 • Dibuix artístic

Dibuixem al ritme de la música, aprenem a dibuixar amb tècniques, utilitzem diferents tipus de materials per pintar i potenciem la psicomotricitat fina millorant la part més artística.

 • Cuina

A les extraescolars de cuina intentem que remoure, mesurar, esprémer, tallar i expandir siguin les accions principals, ja que ajuden a la coordinació mans-ulls millori. Per fer que aquesta extraescolar potenciï també la creativitat aprenem a decorar i presentar plats. Incús fer dibuixos amb el menjar.

 • Teatre

El teatre millora la creativitat a l’hora de desenvolupar noves històries i ajuden a millorar la capacitat d’expressió, tant verbalment com corporalment. A més, a part de fer obres de teatres inventades pels mateixos nens/es també tenen guions i obres que han d’aprendre a interpretar. Per així, estimular la memòria, ja que han d’aprendre i interpretar textos.

 • Ball

Ballar, està clar que és una activitat que a part de beneficis físics com millorar la flexibilitat i la força dels músculs també és una extraescolar creativa, ja que a través de la música han d’inventar moviments que lliguin amb el ritme que sona.

Valorar el temps que dediquem a fer allò que ens agrada i a divertir-nos és tan important com assistir a classe per aprendre.

Colònies per a grups petits 🌲​

Sou un grup d’infants entre 7 i 15 i les famílies voleu organitzar les famílies les colònies? No hi ha problema! Nosaltres us ajudem.

“Busquem la qualitat de cada projecte”

Us agradaria regalar les millors colònies al grup d’amics dels vostres fills/es? Al llarg d’aquests deu anys, Anima’ns ha pensat moltes opinions per oferir aquest servei.

Ens encanta que la gent ens parli, ens expliqui les seves experiències i és just en aquest moment on nosaltres pensem el millor projecte per tu. Un projecte únic i personalitzat.

Després de fer colònies amb AMPA’s 24h s’ha de dir que l’experiència ens ha permès poder conèixer diferents cases que confien en nosaltres. Això ens permet organitzar les colònies als seus espais.

“No volem convertir-nos en una màquina de fer colònies, prioritzarem la qualitat de cada projecte envers la quantitat.”

Colònies escolars i d’AMPA

Comencem un nou curs carregat d’oportunitats. Nosaltres ho tenim molt clar, cada dia pot ser un gran dia i les petites coses faran que sigui diferent de la resta. A nosaltres, ens agrada acompanyar-vos en els bons moments. 😊​😊​

Fer extraescolars ens fa estar a prop dels alumnes i gaudir amb ells fent el que més els hi agrada. Organitzar les colònies i compartir dies junts/es ens fa estar molt més a prop. A Anima’ns oferim colònies en horari lectiu o en horari no lectiu acompanyat d’un equip de monitors i monitores especialistes en colònies escolars.

És el mateix les colònies en horari lectiu i no lectiu?

No! Hi ha diverses diferències. Voleu saber-les? Llegeix més per saber-ho.

Per una banda, les colònies escolars els infants van acompanyats pels mestres de l’escola i els monitors en aquest cas d’Anima’ns. A més, les activitats s’organitzen a les cases de colònies on hi ha contacte. 🌱​

Per l’altra, també facilitem colònies 24h, que es proposen principalment a les AMPA’s, sense descartar altres col·lectius com entitats, i on els infants passen les 24h del dia amb monitors del nostre equip.

A més, com tenim una gran quantitat de monitors/es si es necessita algun monitor/a extra per acompanyar a nens/es amb diversitat funcional no hi ha cap problema! Nosaltres volem un bon servei per a tothom!

Propostes per primària i infantil:

 • Primària 3 dies i 2 nits
 • Infantil 2 dies i 1 nit

Si busques una de les dues opcions posa’t en contacte amb nosaltres i us informem amb detall de tot!

Molt bon començament de curs! 🌱​💚

5. Agost actiu 🌞​🎨

Arribem als tres últims dies d’agost. Per aquest motiu arribem també a les últimes activitats d’agost actiu.

Aquesta setmana us proposem les següents activitats:

 • Fem pinzells

Per dur a terme aquesta activitat es necessiten rotllos de WC, ja que els tallarem de diferents formes i ens serviran de pinzells. Amb pintura de colors anirem estampant amb els nostres pinzells personalitzats.

 • Observem l’entorn

Per fer més divertides les excursions al bosc o al parc us proposem que amb un cartó feu una supermedalla amb diferents colors com la que veieu a la següent fotografia. Amb pinces d’estendre han d’anar omplint tots els colors amb tot allò que trobin. (Al final de l’activitat si han trobat més brossa de colors que elements naturals podem reflexionar sobre tota la brutícia que trobem per tot arreu).

Si us animeu a fer aquestes activitats, ens podeu enviar el resultat a l’Instagram @animans_grup per poder compartir-lo amb els nostres seguidors/es!

Moltes gràcies! ​🌷​💚

Us desitgem un curs ple de moments especials!

4. Agost actiu 🌞​🎨

Us venim a presentar dues activitats per fer amb els vostres nens/es. Us assegurem una estona ben divertida i entretinguda. 🌞​

Aquesta quarta setmana d’agost us proposem fer:

 • Pintar amb xocolata

Aquesta activitat es pot fer amb tota mena de cacau. Si decidiu fer-ho amb cacau en pols, només haureu d’afegir aigua. Si ho feu amb xocolata sòlida, la poden fer servir com una cera.

Si teniu temps podeu provar tots els tipus per veure les diferències i poder tirar quina ha agradat més.

 • Fem pintaungles

Aquesta activitat funciona molt bé. No només s’entretenen a elaborar la pintura sinó que també es passaran molta estona pintant totes les ungles que passin.

És molt fàcil de fer, només es necessita cola blanca, farina i pintura. No es necessita molta quantitat, ja que una mica et servirà per a pintar moltes ungles. A l’estar compost per cola blanca una vegada estigui sec serà molt fàcil de retirar. Per aquest motiu no t’has de preocupar si es pinten més la mà que les ungles. El que és més important és que s’ho passin bé i treballin la psicomotricitat fina.

Si us animeu a fer aquestes activitats, ens podeu enviar el resultat a l’Instagram @animans_grup per poder compartir-lo amb els nostres seguidors/es!

Moltes gràcies! ​🌷​💚

Us desitgem un agost actiu ple de moments especials! 🌞

3. Agost actiu 🌞​🎨

En un agost calorós amb l’energia molt alta us venim a presentar dues activitats per fer amb els vostres nens/es. Us assegurem una estona ben divertida i entretinguda. 🌞​

Aquesta tercera setmana d’agost us proposem fer:

 • Porteria granota

Per fer aquesta activitat necessitem el següent material: una capsa de sabates, pintura verda, cartolina i retoladors.

Pintem la capsa de sabates de color verd, fem un forat que ens farà de boca/porteria i amb cartolina la decorem perquè sembli una granota.

 • Desert de colors

Fer un desert de colors dins d’un pot de vidre ens pot servir per entretenir-nos una bona estona i aconseguir un pot decoratiu.

Els materials que necessitem per fer aquesta activitat són: un pot de vidre (de la mida que vulguis que sigui el pot decoratiu), sal blanca, guixos i un full.

Una vegada tenim el material llest hem d’anar posat sal blanca al full i passar el guix del color que desitgis per sobre. Quan la sal ja sigui del color del guix la buidem al pot i així successivament fins a omplir el pot de sal de colors!

Si us animeu a fer aquestes activitats, ens podeu enviar el resultat a l’Instagram @animans_grup per poder compartir-lo amb els nostres seguidors/es!

Moltes gràcies! ​🌷​💚​

Us desitgem un agost actiu ple de moments especials! 🌞

Festes de l’escuma, quasi impossibles

Durant l’any practicament arribem a fer una trentena de festes de l’Escuma. Les festes de l’escuma són un punt de diversió que no té edats. Malgrat que en les edats més primerenques els fa cert respecte amb alguns nens i nenes, és la festa més inclusiva, potser també un dels serveis més llampec que oferim degut a la curta durada.

Sovint a l’organitzar aquest tipus de festes, comprovem com malauradament, cada vegada l’escassetat d’aigua es més notòria i ho veiem ja que les pressions a les viles i ciutats dels nostre país han anat disminuïnt-se progressivament.

Des d’Anima’ns sempre ens encarreguem de vertificar els punts d’aigua (telemàticament o presencialment), per no trobar-nos en sorpreses desagradables el dia de la festa. Per això el nostre equip de logística revisa i pregunta pels punts de llum i d’aigua més propers i demana la comprovació d’aquests per tal de tenir una festa de l’escuma feliç i sense sorpreses desagradables.

2. Agost actiu 🌞​🎨

En un agost calorós amb l’energia molt alta us venim a presentar dues activitats per fer amb els vostres nens/es. Us assegurem una estona ben divertida i entretinguda. 🌞​

Aquesta segona setmana d’agost us proposem fer:

 • Plastilina ecològica

Per fer aquesta activitat necessitem el següent material: sal, farina i aigua. Si la voleu de colors només heu d’afegir una mica de colorant.

Primer en un bol tirem la farina que volem (com més farina més quantitat de plastilina tindrem). El segon pas serà posar una mica d’aigua i sal fins aconseguir una textura semblant a la plastilina comercial.

Una vegada tenim la plastilina feta podem construir mini mons i crear les nostres pròpies històries.

 • 3 en ratlla

Fer el nostre propi 3 en ratlla és molt simple! Hem d’aconseguir un cartó tallar una plantilla en forma de quadrat, dibuixar tres files de rodones i aquest serà el nostre tauler.

També hem d’agafar sis pedres per fer de fitxes: tres pedres d’un color i tres pedres d’un altre.

Si us animeu a fer aquestes activitats, ens podeu enviar el resultat a l’Instagram @animans_grup per poder compartir-lo amb els nostres seguidors/es!

Moltes gràcies! ​🌷​💚​

Us desitgem un agost actiu ple de moments especials! 🌞

1. Agost actiu 🌞​🎨

Després d’un juliol ple d’activitats arribem al mes d’agost, un mes molt més tranquil per les famílies que agafen vacances però no pels nens i nenes. Ells no baixaran el ritme ni la seva energia i nosaltres tampoc no volem que ho facin! 🌞​

Per aquest motiu, aquest blog va destinat a animar-vos a fer les dues activitats que us proposem cada setmana del mes d’agost amb els vostres fills/es. 🙌

Aquesta primera setmana d’agost us proposem fer:

 • Frisbee

Per fer aquesta activitat es necessiten dos plats de cartó i pintures, ceres, colors o retoladors per decorar-lo com més us agradi.

Una vegada tingueu decorats els dos plats heu de tallar la rodona central i enganxar els dos plats del revés com veieu a la següent fotografia i ja el tindreu llest per jugar!

 • Dibuixos amb sal:

Aquesta segona activitat només es necessita cola i una cartolina o paper. Una vegada triem el dibuix que volem fer l’hem de dibuixar i resseguir amb cola i banyar-lo de sal.

Una vegada tinguem el dibuix ple de sal podem pintar la sal de colors amb pintura i aigua.

Si us animeu a fer aquestes activitats, ens podeu enviar el resultat a l’Instagram @animans_grup per poder compartir-lo amb els nostres seguidors/es!

Moltes gràcies! ​🌷​💚​

Us desitgem un agost actiu ple de moments especials! 🌞