Cuinem amb consciència

Amb Anima’ns i l’AMPA Castell d’Òdena aprofitant que enguany, el nostre gran Xef, Salvador Esquerra, després de molt dedicació i esforç per motius personals ha deixat la col·laboració i a qui li agraïm la seva implicació i generositat mostrada, hem apostat per fer un canvi en l’enfocament de l’activitat que anirà ideada a explicar la base dels aliments i les formes de treballar-los per cuinar plats de temporada i sent molt estrictes en la concepció del km0.

Per això, hem confiat amb una nova incorporació, la Marta Mas, vinculada als fogons de fa un grapat d’anys, actualment a Les Cotxeres i especialista en Naturopatía on podrà compartir amb els i les joves cuiners i cuineres la temporalitat dels aliments, les seves propietats i la millor manera de treballar-los per que gaudeixin i aprenguin a cuinar .

Acaba la primera setmana de l’#EstiuAnimans

Aquesta ha estat la primera setmana de les activitats de l’estiu d’Anima’ns. Després de molts mesos de preparació, hem engegat les setmanes que més il·lusió ens fan de tot l’any.

Volem saber si us agrada el que fem, i com ho fem. Per això us animem a comentar les nostres fotografies, publicar les vostres, posar likes, criticar quan ho cregueu oportú… en definitiva, volem saber la vostra opinió de les activitats que fem aquest estiu 2018.

Per això, de nou obrim el hastag #EstiuAnimans , per tal que pugueu anar seguint totes les novetat, i també el hastag #Activat8 , per a l’Activa’t d’enguany. Podeu penjar tot tipus de publicacions amb aquests hastags. Estarem encantats!

Finalitzem el curs 2017-2018

Un altre curs s’acaba, el 2017-2018, i com sempre és moment d’agrair-vos la confiança que ens transmeteu i que percebem en el dia a dia. Ha estat un curs on hem conegut cares noves i hem engegat noves activitats i nous reptes. Sens dubte un curs ple de novetats que esperem que hagueu viscut amb tanta intensitat com nosaltres.

Ara, però, arriba l’època de l’any que a tots ens agrada més : l’estiu. I amb l’estiu arriben el munt d’activitats que com cada any organitzem per aquests mesos de l’any en què a tots ens agrada gaudir del bon temps, la bona companyia i l’esport. Esperem que les gaudiu moltíssim!

La setmana que ve ja comencem les activitats de l’#EstiuAnimans . Que comenci la festa!!!

L’Activa’t té dues noves seus

Aquest serà el 8è estiu consecutiu que es celebra l’Activat a la nostra ciutat. Igualada tornarà a viure un gran estiu amb aquesta vuitena edició. Fa mesos que estem treballant perquè sigui així i ja en tenim motes ganes!

Però aquest any volem créixer. Creiem que hem creat un model que podem exportar fora de la ciutat, i per això aquest any l’Activa’t serà també present en dos entorns molt diferents.

Aquest estiu ens trobarem a la primera edició de l’Activa’t a Calaf i a Esparreguera. Aquests dos municipis han estat els escollits per a començar aquesta nova aventura, que esperem compartir amb vosaltres.

Recorda que des de l’1 de maig ja tenim les inscripcions obertes i j ja et pots inscriure a través del nostre formulari : http://www.animans.cat/app/inscripcions/

Anima’ns a la 65a edició de FirAnoia

Aquest cap de setmana, 5 i 6 de maig, se celebra la 65a edició de la fira multisectorial FirAnoia. Anima’ns hi serà present, i estem molt contents de poder-hi assistir.

Aprofitarem l’ocasió per a celebrar el nostre 8è aniversari, que va ser aquest passat dimarts 1 de maig, presentant-vos els nous Jocs Gegants que portem mesos prearant. Ens fa molta il·lusió i esperem que us agradin!

Ens hi trobareu els dos dies. Fins llavors!  #AnimansFirAnoia

Obrim inscripcions de les activitats d’estiu

1 MAIG OBRIM INSCRIPCIONS

El proper dilluns 1 de maig, coincidint amb el pont, s’obren les inscripcions per a les activitats de l’#EstiuAnimans . Recordeu que Anima’ns ha apostat per a facilitar el tràmit de les inscripcions, i per això hem creat una plataforma molt fàcil d’usar per a inscriure’t a les nostres activitats.

Després de molts mesos de dura feina creiem que hem aconseguit confeccionar una aposta d’activitats atrevida i divertida per a aquestes vacances d’estiu. Esperem que dins la gran varietat que hem buscat tenir, alguna de les diferents activitats sigui del teu gust.

Ja tenim guanyador del #SorteigAnimans

El Manel Murillo és el guanyador de la primera edició d’un #SorteigAnimans , que en aquesta ocasió buscava fomentar la pràctica de l’esport i potenciar l’esport escolar de la nostra comarca.

Aquesta setmana va venir a les oficines d’Anima’ns i vam tenir l’oportunitat de coneixe’l i d’entregar-li l’obsequi, una fabulosa pilota de futbol que ens va assegurar que gaudiria al màxim! Enhorabona, Manel!

 

Anima’ns aporta directors a l’Escola d’Estiu d’Òdena

Enguany afrontem un nou repte, un repte majúscul, que no és cap altre que dirigir l’Escola d’Estiu d’Òdena.

Per això, Anima’ns posarà dos directors al servei del projecte promogut per l’Ajuntament d’Òdena. Per la seva banda, la selecció de personal, funciona com la resta d’anys i va a càrrec de l’Ajuntament dÒdena. Us adjuntem el link amb la informació

Des d’Anima’ns estem molt contents d’implicar-nos en aquest projecte i ens comprometem a retornar amb molt de treball i implicació tota la confiança dipositada amb nosaltres. 

Cal Petit, casella de partida

foto de Anima'ns Grup.

Cal Petit 2018 sempre serà recordat com una data especial per aquest punt de partida en l’organització de colònies. Arrenquem aquest projecte amb l’experiència de molts anys fent colònies i amb el convenciment que la personalització i l’atenció individualitzada ens faran oferir un producte que les escoles gaudiran d’allò més.

Anima’ns des de dins (2) : Dolors Farré

Amb aquesta entrada arriba la segona entrega d’ Anima’ns des de dins, la secció d’aquest BLOG en el que periòdicament us explicarem curiositats, interioritats i vivències sobre nosaltres. L’entrevista d’avui és a la Dolors Farré, que col·labora a les bodes i comunions.

La Dolors té 27 anys i és d’Òdena. Col·labora amb Anima’ns des de fa quasi un any. És mestre d’escola i li encanta està envoltada de nens i nenes. Ella mateixa es defineix amb aquests 3 adjectius : sensible, empàtica i exigent.

“Anima’ns té un punt esbojarrat que m’agrada molt”

 

Què suposa per tu Anima’ns?

A Anima’ns també estic amb nens/es, com a l’escola, i per això m’agrada tant. Per mi venir aquí suposa gaudir d’un moment més lúdic amb els nens/es, tot i que a l’escola també m’ho passo genial. Anima’ns té un punt esbojarrat que m’agrada molt.

Tot el dia estàs envoltada de nens/es. És gratificant?

Sí, moltíssim. És un tòpic però sempre aprens coses d’ells. Mai deixes d’aprendre, cada dia coses noves. Tot el que sigui treballar amb nens/es ho trobo positiu, no hi he trobat encara cap aspecte negatiu.

“Anima’ns és el resultat de l’esforç d’un equip de joves per tirar endavant un projecte com aquest”

 

Quin valor creus que transmet Anima’ns?

Valoro molt positivament Anima’ns. Sobretot perquè és el resultat de l’esforç d’un equip de joves per tirar endavant un projecte com aquest, tot i les dificultats que això suposa. Aquest és, per mi, el valor principal.

 

-Respon el qüestionari

  • Un hobbie ? Viatjar
  • Un esport ? La dansa
  • Una cosa que hagis de fer per obligació? Conduir
  • Un continent on vulguis anar? Àsia
  • El lloc de Catalunya que més t’agrada? L’Empordà, en general
  • Un desig d’any nou? Créixer en els projectes nous i poder viatjar
  • Una mania? Portar sempre arracades
  • Un somni complert? Ser mestre i haver viscut a l’estranger

 

  • Una anècdota ?                                                                                                                    Una vegada em trobava de viatge a l’estranger i va sorgir un problema que s’havia de solucionar. Va ser divertit, però també estressant, el fet d’haver-lo de solucionar des d’allà, quan des d’aquí hauria sigut molt més fàcil.

 

—> Segueix el fil d’informacions de la secció a les xarxes socials amb el hastag #AnimansDesDeDins