El Benjamí de 4t del Castell d’Òdena

El passat cap de setmana, l’equip benjamí de 4t de l’escola Castel d’Òdena va certificar el campionat comarcal de polisportiu.

Des d’aquestes línies, volem encoratjar i felicitar a tot l’equip que ha aconseguit la fita, agafant el relleu de l’equip aleví masculí que l’any anterior també havia guanyat la lliga.

Agraïr a totes les famílies la confiança que fan a l’apuntar als seus fills a l’activitat extraescolar de polisportiu, activitat que reforça les apitutds de diferents esports i que ajuda a formar integralment a l’esportista.

El Cadet del BiM es retroba amb la victòria

Informa Pol Soriano – entrenador de l’equip

El Cadet del Badia i Margarit es retrobava amb la victòria en un partit en el que va destacar la gran feina defensiva de l’equip.

Això ens va permetre concedir molt poques ocasions i aprofitar les recuperacions per convertir-les en ocasions a favor.

El Cadet del BiM segueix en bona dinàmica

Informa Pol Soriano.

Un altre bon partit del Badia i Margarit que ajuda a sumar una nova victoria. Després de guanyar el primer quart per 1-0, hem seguit treballant per augmentar el resultat pero no hem estat encertats de cara a gol i les parts restants han acabat amb empat a 0.

Al final del partit l’entrenador comentava: “Cal destacar el gran treball en defensa evitant que el rival generés perill.”

L’infantil del Badia i Margarit empata

Informa. Ivan Mateu

Després de la derrota de la setmana pasada, l’equip ha sabut reaccionar i ha aconseguit l’empat davant d’un dur rival. La primera part hem rebut 3 gols que ens han fet recapitular i contestar amb 2 gols.

Les tres parts següents han estat molt disputades. Dues parts per cada equip un punt per a cadascú, pero empat amb sabor a victoria.

La setmana que ve ens reafirmarem i tornarem a aconseguir el nostre millor joc que esperem que vagi acompanyat d’un bon resultat.

Som-hi Badía.

Cròniques del Badia i Margarit

Badia i Margarit 7 – 9 Montclar-Mestral

Informa. Ivan Mateu

Primera derrota de l’equip de la temporada per la mínima.
Ens hem enfrontat a un equip fort tàcticament i ens ha costat moure’ns molt. Però ara no ens podem desanimar, ens hem d’alegrar , hem aguantat fins el gener sense perdre cap partit, cap equip ho havia aconseguit.
De la mateixa manera que sabem guanyar també hem de saber perdre. El més important en aquesta lliga són els valors i el respecte.
La próxima setmana tornarem mes forts

Som-hi Badia.

Cadet BiM 7 vs 9 INS Pere Vives

Informa Pol Soriano.

Partit molt disputat del Cadet BiM contra el Pere Vives. Després de perdre el primer quart i guanyar el segon, hem anat millorant en el partit i hem disposat de més arribades ens els últims dos quarts que no hem sabut materialitzar. Un cop més, ens guanyaven el tercer quart i després de completar un bon últim quart ens ha faltat rematar-ho i ens han acabat empatant 1-1.

Seguim amb la mala ratxa de resultats però avui recuperant bones sensacions. Seguim treballant!

 

Arrenquem un extraescolar amb l’AMPA Cèrvola Blanca

A partir d’aquest mes de gener ens hem començat a gestionar una activitat extraescolar a l’Escola Cèrvola Blanca de Sant Martí de Tous.

L’activitat és d’Escacs que desenvolupem la realitza un dels nostres educadors, en Martí Claret, i ho fa els dimarts i dijous al migida.

Estem molts contents d’aquesta aposta que ha fet l’AMPA per nosaltres, tot esperant que sigui el primer de molts altres projectes que puguem treballar plegats.

Resultat d'imatges de escacs

Arrenquem nova activitat Esport Inclusiu

Aquest dijous arrenquem a l’Espai Cívic del Barri Montserrat, una activitat que estarà conduïda per l’Ivan Mateu i on hi prendran part usuaris de la Fundació Àuria i joves d’entre 13 i 17 anys alguns d’ells de l’Activa’t.

En aquesta activitat els joves practicaran diferents activitats físiques, esport i joc amb la idea de compartir moments i fer una activitat d’oci inclusiva. Esperem que tothom en gaudeixi i sigui l’inici de moltes altres activitats.

Lleida i Menorca… Nous horitzons

Estem molt contents d’anunciar-vos que el projecte Anima’ns creix i es dimensiona seguint apostant per la qualitat i la professionalitat de tots i cadascun dels seus projectes.

Aquesta setmana la tanquem amb la confirmació que aquest Nadal significarà la posada en marxa de dues noves delegacions dirigides per personal de la zona i que treballaran des de la professionalitat i amb segell “Anima’ns” d’esforç i superació en allò que fem.

A Menorca, arrenquem amb un taller per joves on els ajudarem a treure l’artista que porten a dins, amb el taller que porta per nom “Descobreix el què vals”

A Lleida, arrenquem amb dos activitats molt potents. A Albatàrrec farem un Casal de Nadal els matins, del 24, 27 i 29 de desembre i 2-3-4-7 de gener del nou any. A Almacelles produïm el Parc Lúdic de Nadal “La Xispeta” amb ganes de donar un impuls a aquesta activitat nadalenca.