Cròniques del Badia i Margarit

Badia i Margarit 7 – 9 Montclar-Mestral

Informa. Ivan Mateu

Primera derrota de l’equip de la temporada per la mínima.
Ens hem enfrontat a un equip fort tàcticament i ens ha costat moure’ns molt. Però ara no ens podem desanimar, ens hem d’alegrar , hem aguantat fins el gener sense perdre cap partit, cap equip ho havia aconseguit.
De la mateixa manera que sabem guanyar també hem de saber perdre. El més important en aquesta lliga són els valors i el respecte.
La próxima setmana tornarem mes forts

Som-hi Badia.

Cadet BiM 7 vs 9 INS Pere Vives

Informa Pol Soriano.

Partit molt disputat del Cadet BiM contra el Pere Vives. Després de perdre el primer quart i guanyar el segon, hem anat millorant en el partit i hem disposat de més arribades ens els últims dos quarts que no hem sabut materialitzar. Un cop més, ens guanyaven el tercer quart i després de completar un bon últim quart ens ha faltat rematar-ho i ens han acabat empatant 1-1.

Seguim amb la mala ratxa de resultats però avui recuperant bones sensacions. Seguim treballant!

 

Arrenquem un extraescolar amb l’AMPA Cèrvola Blanca

A partir d’aquest mes de gener ens hem començat a gestionar una activitat extraescolar a l’Escola Cèrvola Blanca de Sant Martí de Tous.

L’activitat és d’Escacs que desenvolupem la realitza un dels nostres educadors, en Martí Claret, i ho fa els dimarts i dijous al migida.

Estem molts contents d’aquesta aposta que ha fet l’AMPA per nosaltres, tot esperant que sigui el primer de molts altres projectes que puguem treballar plegats.

Resultat d'imatges de escacs

Arrenquem nova activitat Esport Inclusiu

Aquest dijous arrenquem a l’Espai Cívic del Barri Montserrat, una activitat que estarà conduïda per l’Ivan Mateu i on hi prendran part usuaris de la Fundació Àuria i joves d’entre 13 i 17 anys alguns d’ells de l’Activa’t.

En aquesta activitat els joves practicaran diferents activitats físiques, esport i joc amb la idea de compartir moments i fer una activitat d’oci inclusiva. Esperem que tothom en gaudeixi i sigui l’inici de moltes altres activitats.

Lleida i Menorca… Nous horitzons

Estem molt contents d’anunciar-vos que el projecte Anima’ns creix i es dimensiona seguint apostant per la qualitat i la professionalitat de tots i cadascun dels seus projectes.

Aquesta setmana la tanquem amb la confirmació que aquest Nadal significarà la posada en marxa de dues noves delegacions dirigides per personal de la zona i que treballaran des de la professionalitat i amb segell “Anima’ns” d’esforç i superació en allò que fem.

A Menorca, arrenquem amb un taller per joves on els ajudarem a treure l’artista que porten a dins, amb el taller que porta per nom “Descobreix el què vals”

A Lleida, arrenquem amb dos activitats molt potents. A Albatàrrec farem un Casal de Nadal els matins, del 24, 27 i 29 de desembre i 2-3-4-7 de gener del nou any. A Almacelles produïm el Parc Lúdic de Nadal “La Xispeta” amb ganes de donar un impuls a aquesta activitat nadalenca.

 

Victòria i empat del BiM

Informa. Pol Soriano- Entrenador Cadet del Badia i Margarit

El partit començava molt en contra pel Badia. Tot i ser un partit molt trabat, el Mestral s’emportava la victòria de forma contundent en els dos primers quarts gràcies a jugades individuals. Malgrat la situació, l’equip va canviar el xip en l’estructura per intentar capgirar el partit i d’aquesta manera aconseguíem imposar-nos en els dos últims quarts, empatant el partit.

Informa Ivan Mateu – Entrenador Infantil BiM

L’infantil del Badía i Margarit va aconseguir una victoria molt ajustada davant del Institut Joan Mercader. Els primers dos quarts es van aconseguir amb facilitat gràcies a les bones estratègies defensives. El tercer quart ens vem veure superats a la intensitat de l’equip rival i finalment un empat ajustat a l’últim quart va definir el partit.

Nova victòria del Cadet de l’INS BiM

Informa. Pol Soriano

El Cadet del Badia i Margarit s’imposava a l’INS Montbui Blau en un partit molt igualat i en el que es va notar una millora en l’aspecte defensiu. Desprès d’haver-nos repartit els punts en els 3 primers quarts, un 0-1 a l’últim quart ens donava la victòria.

Seguim satisfets de la bona dinàmica de l’equip, però no ens podem relaxar i hem de seguir entrenant durament, per tal d’aconseguir seguir creixent i progressant.

Victòria dels infantils i cadets del BiM

 

Crònica Infantil Ivan Mateu.

L’equip infantil de l’escola Badía i Margarit ha aconseguit la primera victòria de la temporada davant l’equip de la Torre per un aclaparador 12 amb totes les parts guanyades i amb un punt extra de valors.

L’equip ha sabut superar un equip tan físic com tácticament. Els primers 3 punts de la temporada i a seguir sumant.

En paraules de l’entrenador,: “l’equip ha de seguir treballant i esforçant-se a tots els entrenaments i treballar per ser encara més sòlids”. Seguim

El proper cap de setmana, haviem de jugar contra l’Acadèmia però finalment el partit s’ha suspès.

Crònica Cadet. Pol Soriano

El cadet del Badia i Margarit, aconseguia superar al rival tot i ser superat en l’aspecte defensiu. La victòria va ser possible gràcies a les ràpides transicions i sobretot a la gran efectivitat de cara a porteria. Amb els dos primers quarts guanyats, i el tercer empatat, de poc servia, pels visitants, la contundent victòria en l’últim quart. Tot i així, el rival va tenir moltes més ocasions de gol.

Cal seguir treballant la defensa – resumia l’entrenador de l’equip Pol Soriano.

Arrenquen uns Jocs amb una participació en hores baixes

Un any més, Igualada ha celebrat la seva edició de la Cursa Popular arribant a la quarantena edició.

La seva celebració sempre s’ha fet coincidir amb l’obertura de curs esportiu escolar i enceta una nova edició dels Jocs Escolars de l’Anoia. Uns Jocs que enguany viuen una de les seves pitjors participacions de l’última dècada a causa que cada vegada més les famílies, envalentonades per les campanyes de màrqueting dels clubs, aposten per fer esport federat sense veure que a vegades l’interès es fer crèixer la seva massa social fet que propicia la baixa participació d’enguany.

Des d’aquestes línies, ens agradaria reconèixer la tasca i la perseverança de moltes AMPA’s, ajuntaments de la comarca,… que no han parat i segueixen apostant per l’esport escolar.  Segurament aquesta aposta és perquè realment hi creuen i no volen lamentar-se quan algun dia alguns s’adonaran que la base de tot és l’esport ESCOLAR i el respectaran, cooperaran i el promocionaran.

L’Esport Escolar aposta per la diversitat, per la igualtat d’oportunitats, per l’essència dels valors, per la salut, per l’amistat i també, entre molts altres, pel respecte cap a tots els agents. Per això celebrem que un any més, des del Consell i des de l’UCEC s’aposti perquè la classificació s’hi integrin els valors.

#ViscalEsportEscolar ens acompanyarà en totes les etiquetes d’enguany.

L’Escola de Música del Castell d’Òdena

Un any més l’AMPA de l’Escola Castell d’Òdena ha posat en marxa l’activitat a l’Escola de Música del Castell d’Òdena.

Com cada any, els alumnes realitzen dues classes setmanals. Una d’instrument (violí, bateria i guitarra), els dilluns; i una segona, els dimecres, de llenguatge musical.

Esperem que aquests futurs músics ens puguin, un any més deleitar amb unes grans actuacions, tant al gener com a la del festival de final de curs.

 

Vallbona i Prats de Rei, punt de partida

Enguany, hem arrencat el curs amb dos nous serveis a les escoles de Prats de Rei i Vallbona d’Anoia.

A l’escola Josep Masclans de Vallbona, hem arrencat l’octubre amb dues activitats. Els dilluns un total de 8 nenes estaran amb l’Eliza coneixent i practicant danses urbanes de tot tipus com Hip-hop, balls llatins, … I els dijous els nens i nenes s’han decantat cap a la banda esportiva, amb l’activitat de multiesports.

En canvi, a Prats de Rei, han apostat per la banda més artística i realitzaran activitat de Teatre Musical amb en Martí com expert en la matèria.

Esperem que les activitats siguin un nou punt de partida i potenciar així l’oferta de lleure i conciliació familiar de tarda.