La Fundació Privada Àuria ens convida a participar en el Dia Internacional de les persones amb discapacitats.

L’Entitat Àuria ha engegat una campanya anomenada #MarcaDiferència, per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb discapacitats, mitjançant la participació amb la seva etiqueta a les xarxes socials.

Font: Àuria

Una campanya que volem fer viral i on nosaltres també col·laborem i us animem a fer-ho, com vàrem fer l’any passat amb l’etiqueta #DiversosiSingulars.

L’objectiu és sensibilitzar a l’opinió pública sobre els temes relacionats amb la discapacitat i promoure la presa de consciència pel que fa als beneficis que genera la integració de les persones amb discapacitat en tots els aspectes de la vida política, social, econòmica i cultural.

Volem que aquest any l’etiqueta estigui vinculada al lema “Marca tu la diferència”, per ressaltar allò que ens fa singulars a cadascú.

La manera de participar-hi és molt senzilla. Tothom hi pot prendre part. Només cal compartir, amb l’etiqueta #MarcaDiferència, una publicació a les xarxes socials, amb una imatge o un text que mostri allò que ens fa singulars, diferents. Tothom té les seves capacitats (dis-capacitats) pròpies i que, com a tals han de veure’s com a virtuts, com a valors positius.

#MarcaDiferència

Sensibilització musical

Projecte multidisciplinari per treballar les ferramentes bàsiques de la música a través del moviment, de l’expressió plàstica i corporal, la creació d’històries i la teatralització.

Què farem? Crearem històries, les teatralitzarem i les pintarem a partir de diverses propostes musicals.

Expressió corporal, oratòria i pensament crític per infants i joves

Aquesta és una extraescolar preparada pensant en les necessitats del ciutadà d’avui i del demà. És evident que els projectes treballats requereixen ser presentats correctament; l’objectiu de les dinàmiques de l’activitat és precisament donar les eines necessàries per tal d’exposar les idees des de la coherència, la cohesió i la crítica constructiva.

És una activitat enfocada a preparar als infants i joves per entendre el món que els envolta, saber-lo explicar i, si ho creuen convenient, transformar-lo.

Una eina personal cap a la confiança i l’empoderament.
Una eina col·lectiva cap a una societat més democràtica.
Una eina professional per enfocar un futur d’èxits.

En marxa l’Espai de Joc del Centre Civíc del Pla d’Òdena

L’espai de Joc del Pla d’Òdena és un servei gratuït que té com a objectiu principal educar a través del joc lliure i oferir una gran diversitat de material lúdic organtizat perl ‘espai i diferents racons. ÇEs important mencionar que cada infant només podrà assistir a aquest espai un cop per setmana en horari de dilluns a divendres de 17 a 19h, i la distribució dels infants en els diferents dies de la setmana s’establirà a partir de l’ordre d’inscripció, tenint en compte les preferències familiars. L’hora d’entrada serà lliure i els infants podran gaudir del joc acompanyats dels monitors d’aquest espai.

Educació i esports, tornen els cursets de natació

Amb el nou curs, torna per a molts infants els cursets de natació. I qui millor que els nostres monitors i monitores per acompanyar-los i fer-los gaudir d’una activitat enriquidora i de gran aprenentatge.

Per això una de les activitats que oferim a Anima’ns a les escoles és l’acompanyament dels nens a les piscines.

Dimarts anem amb els nens i nenes de l’escola del Castell d’Òdena a la piscina de l’Infinit.

Dimecres anem a la piscina de ‘Les Comes’ amb els nens i nenes de l’escola del Garcia Fossas.

Dimecres també anem a ‘Les Comes’ amb l’escola Dolors Martí.

Adhesió de la llar d’infants ‘La Quitxalla’ a Castellolí

Ja fa molts anys que som l’empresa referència de la comarca en animacions i educació i esport, i és per això que hem volgut fer un pas endavant i agafar la direcció d’un bressol.

Des d’aquest mes hem agafat l’organització i direcció de la llar d’infants ‘La Quitxalla’ a Castellolí.

La Quitxalla és una llar d’infants molt familiar i rural que acull a nens i nenes dels quatre mesos fins als tres anys, del poble i dels voltants. El contacte amb la natura, els grups petits i el tracte proper és el que fa que aquesta llar tingui tant èxit.

El nostre objectiu és continuar creant una llar propera i acollidora, però principalment centrar-nos a crear contextos educatius perquè els més petits de la casa puguin progressar en el descobriment i el creixement personal.

Des d’Anima‘ns tenim molta il·lusió posada en aquest projecte i donem les gràcies a tots els pares i mares que confien dia rere dia en nosaltres.

Anima’ns App

Des d’Anima’ns us volem comunicar que a partir d’avui ja està en funcionament l’Anima’ns App.

Es tracta d’una extensió que ofereix un servei integral a l’AMPA i un control als extraescolars, tant pels participants com pels monitors. Aquesta, té a la base de dades guardades amb informació dels alumnes, els participants de l’activitat i totes les dades relacionades, per tal que els monitors tinguin una llista d’assistència virtual.

Aquest servei també permet la facilitat de pagament, les remeses bancàries i la facilitat d’obtenir rebuts.

Próximament obtindreu més informació.

Anima’ns, tot el que vulguis,ho tindràs!

El Benjamí de 4t del Castell d’Òdena

El passat cap de setmana, l’equip benjamí de 4t de l’escola Castel d’Òdena va certificar el campionat comarcal de polisportiu.

Des d’aquestes línies, volem encoratjar i felicitar a tot l’equip que ha aconseguit la fita, agafant el relleu de l’equip aleví masculí que l’any anterior també havia guanyat la lliga.

Agraïr a totes les famílies la confiança que fan a l’apuntar als seus fills a l’activitat extraescolar de polisportiu, activitat que reforça les apitutds de diferents esports i que ajuda a formar integralment a l’esportista.

El Cadet del BiM es retroba amb la victòria

Informa Pol Soriano – entrenador de l’equip

El Cadet del Badia i Margarit es retrobava amb la victòria en un partit en el que va destacar la gran feina defensiva de l’equip.

Això ens va permetre concedir molt poques ocasions i aprofitar les recuperacions per convertir-les en ocasions a favor.