Family day amb Anima’ns

Avui Anima’ns és una empresa plena d’opcions per a qualsevol moment especial, totes les opcions són pensades per fer d’un moment inoblidable.


Tenim moltes propostes per totes aquelles empreses que busquen un toc innovador i proper amb els seus empleats i empleades. Els darrers temps han estat forces les empreses que han anat confiant en nosaltres perquè els organitzem els seus Family Day.

Això permet estrènyer les relacions de l’equip i permet que puguin gaudir en família de l’esdeveniment. D’altra banda, també oferim jornades open day. Qui no s’imagina unes portes obertes plenes d’energia i diversió? Per a situacions com aquestes oferim gimcanes de TeamBuilding, activitats in situ: archery tag i laser tag.

Anima’ns sempre sap la importància que té oferir els millors serveis al moment adequat a les persones adequades i per això… Tot el que vulguis ho tindràs amb nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *