Extraescolars creatives ​🎨​

La setmana que ve arranquem amb les extraescolars a diferents escoles! Cada any s’afegeixen extraescolars noves per aconseguir que tots els infants trobin un lloc on a part de sentir-se a gust amb els monitors/es i companys també se sentin a gust amb l’activitat que realitzen.

Com ja vam parlar en l’entrada “No passem el temps”, les activitats extraescolars que oferim tenen molts beneficis pels infants. Dins d’aquestes hi ha diferents tipus per adaptar-se als gustos de tothom!

Avui parlarem de les extraescolars més creatives. A vegades, sentim que la creativitat és innata i és cert, tots els nens i nenes són creatius, al final una persona creativa és aquella que té idees… i qui no t’idees? Està clar que tothom en té!

Però com tot, la creativitat es pot treballar i avui us expliquem com ho fem a 4 extraescolars!

  • Dibuix artístic

Dibuixem al ritme de la música, aprenem a dibuixar amb tècniques, utilitzem diferents tipus de materials per pintar i potenciem la psicomotricitat fina millorant la part més artística.

  • Cuina

A les extraescolars de cuina intentem que remoure, mesurar, esprémer, tallar i expandir siguin les accions principals, ja que ajuden a la coordinació mans-ulls millori. Per fer que aquesta extraescolar potenciï també la creativitat aprenem a decorar i presentar plats. Incús fer dibuixos amb el menjar.

  • Teatre

El teatre millora la creativitat a l’hora de desenvolupar noves històries i ajuden a millorar la capacitat d’expressió, tant verbalment com corporalment. A més, a part de fer obres de teatres inventades pels mateixos nens/es també tenen guions i obres que han d’aprendre a interpretar. Per així, estimular la memòria, ja que han d’aprendre i interpretar textos.

  • Ball

Ballar, està clar que és una activitat que a part de beneficis físics com millorar la flexibilitat i la força dels músculs també és una extraescolar creativa, ja que a través de la música han d’inventar moviments que lliguin amb el ritme que sona.

Valorar el temps que dediquem a fer allò que ens agrada i a divertir-nos és tan important com assistir a classe per aprendre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *