Colònies escolars i d’AMPA

Comencem un nou curs carregat d’oportunitats. Nosaltres ho tenim molt clar, cada dia pot ser un gran dia i les petites coses faran que sigui diferent de la resta. A nosaltres, ens agrada acompanyar-vos en els bons moments. 😊​😊​

Fer extraescolars ens fa estar a prop dels alumnes i gaudir amb ells fent el que més els hi agrada. Organitzar les colònies i compartir dies junts/es ens fa estar molt més a prop. A Anima’ns oferim colònies en horari lectiu o en horari no lectiu acompanyat d’un equip de monitors i monitores especialistes en colònies escolars.

És el mateix les colònies en horari lectiu i no lectiu?

No! Hi ha diverses diferències. Voleu saber-les? Llegeix més per saber-ho.

Per una banda, les colònies escolars els infants van acompanyats pels mestres de l’escola i els monitors en aquest cas d’Anima’ns. A més, les activitats s’organitzen a les cases de colònies on hi ha contacte. 🌱​

Per l’altra, també facilitem colònies 24h, que es proposen principalment a les AMPA’s, sense descartar altres col·lectius com entitats, i on els infants passen les 24h del dia amb monitors del nostre equip.

A més, com tenim una gran quantitat de monitors/es si es necessita algun monitor/a extra per acompanyar a nens/es amb diversitat funcional no hi ha cap problema! Nosaltres volem un bon servei per a tothom!

Propostes per primària i infantil:

  • Primària 3 dies i 2 nits
  • Infantil 2 dies i 1 nit

Si busques una de les dues opcions posa’t en contacte amb nosaltres i us informem amb detall de tot!

Molt bon començament de curs! 🌱​💚

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *