5. Agost actiu 🌞​🎨

Arribem als tres últims dies d’agost. Per aquest motiu arribem també a les últimes activitats d’agost actiu.

Aquesta setmana us proposem les següents activitats:

  • Fem pinzells

Per dur a terme aquesta activitat es necessiten rotllos de WC, ja que els tallarem de diferents formes i ens serviran de pinzells. Amb pintura de colors anirem estampant amb els nostres pinzells personalitzats.

  • Observem l’entorn

Per fer més divertides les excursions al bosc o al parc us proposem que amb un cartó feu una supermedalla amb diferents colors com la que veieu a la següent fotografia. Amb pinces d’estendre han d’anar omplint tots els colors amb tot allò que trobin. (Al final de l’activitat si han trobat més brossa de colors que elements naturals podem reflexionar sobre tota la brutícia que trobem per tot arreu).

Si us animeu a fer aquestes activitats, ens podeu enviar el resultat a l’Instagram @animans_grup per poder compartir-lo amb els nostres seguidors/es!

Moltes gràcies! ​🌷​💚

Us desitgem un curs ple de moments especials!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *