4. Agost actiu 🌞​🎨

Us venim a presentar dues activitats per fer amb els vostres nens/es. Us assegurem una estona ben divertida i entretinguda. 🌞​

Aquesta quarta setmana d’agost us proposem fer:

  • Pintar amb xocolata

Aquesta activitat es pot fer amb tota mena de cacau. Si decidiu fer-ho amb cacau en pols, només haureu d’afegir aigua. Si ho feu amb xocolata sòlida, la poden fer servir com una cera.

Si teniu temps podeu provar tots els tipus per veure les diferències i poder tirar quina ha agradat més.

  • Fem pintaungles

Aquesta activitat funciona molt bé. No només s’entretenen a elaborar la pintura sinó que també es passaran molta estona pintant totes les ungles que passin.

És molt fàcil de fer, només es necessita cola blanca, farina i pintura. No es necessita molta quantitat, ja que una mica et servirà per a pintar moltes ungles. A l’estar compost per cola blanca una vegada estigui sec serà molt fàcil de retirar. Per aquest motiu no t’has de preocupar si es pinten més la mà que les ungles. El que és més important és que s’ho passin bé i treballin la psicomotricitat fina.

Si us animeu a fer aquestes activitats, ens podeu enviar el resultat a l’Instagram @animans_grup per poder compartir-lo amb els nostres seguidors/es!

Moltes gràcies! ​🌷​💚

Us desitgem un agost actiu ple de moments especials! 🌞

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *