1. Agost actiu 🌞​🎨

Després d’un juliol ple d’activitats arribem al mes d’agost, un mes molt més tranquil per les famílies que agafen vacances però no pels nens i nenes. Ells no baixaran el ritme ni la seva energia i nosaltres tampoc no volem que ho facin! 🌞​

Per aquest motiu, aquest blog va destinat a animar-vos a fer les dues activitats que us proposem cada setmana del mes d’agost amb els vostres fills/es. 🙌

Aquesta primera setmana d’agost us proposem fer:

  • Frisbee

Per fer aquesta activitat es necessiten dos plats de cartó i pintures, ceres, colors o retoladors per decorar-lo com més us agradi.

Una vegada tingueu decorats els dos plats heu de tallar la rodona central i enganxar els dos plats del revés com veieu a la següent fotografia i ja el tindreu llest per jugar!

  • Dibuixos amb sal:

Aquesta segona activitat només es necessita cola i una cartolina o paper. Una vegada triem el dibuix que volem fer l’hem de dibuixar i resseguir amb cola i banyar-lo de sal.

Una vegada tinguem el dibuix ple de sal podem pintar la sal de colors amb pintura i aigua.

Si us animeu a fer aquestes activitats, ens podeu enviar el resultat a l’Instagram @animans_grup per poder compartir-lo amb els nostres seguidors/es!

Moltes gràcies! ​🌷​💚​

Us desitgem un agost actiu ple de moments especials! 🌞

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *