3 activitats de pasqua 🐣

Hola!

Avui us portem tres activitats perquè pugueu fer aquests dies de mini vacances. Cada dia hem d’aprofitar per compartir moments i experiències i si és amb una bona companyia, molt millor!

Aquestes activitats estan adaptades a la temàtica de pasqua, però es poden adaptar a moltes altres canviant els dibuixos!

  • Pintar ous i amagar-los

Guardeu els ous que utilitzeu per cuinar, per trencar-los feu un forat molt petit a la part superior de la closca i així us quedarà perfecte per poder-lo pintar. Una vegada pintats els deixeu assecar i podeu amagar-los pel jardí o pel bosc. Per fer més dinàmic el joc podeu donar pistes o inclús fer una gimcana!

  • Galetes en forma de conill

Per fer les galetes podeu fer la forma d’un conill utilitzant un motlle en el cas de no disposar d’aquest, podeu fer-les en forma de rodona i dibuixar-lo a sobre. Per acabar també podeu fer un embolcall amb paper decorat per vosaltres.

  • Omple els ous trencats de flors

Podeu utilitzar els ous trencats que utilitzeu per cuinar les galetes per omplir-los de flors, pedres o inclús petxines (si esteu a la platja) i decorar la casa.

Molt bona pasqua! 🐣🐣

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *