Broqueta de fruites de temporada amb xocolata 🍓🍫

Us encanta cuinar? Per aquí us compartirem les receptes que fa el Josep Castellano amb els alumnes d’extraescolars de cuina a l’escola Maria Borés. Us agrada la idea? Us ho posem molt fàcil. 👩🏼‍🍳👨🏽‍🍳

A continuació teniu la primera recepta que segur que us encantarà. 😋😋😋🙌🏻

🍓 INGREDIENTS

  • Fruites de temporada (en el nostre cas, kiwi, plàtan, poma i maduixa) 
  • Xocolata
  • Llet

🍓 ELABORACIÓ

 Per començar agafarem les diferents fruites i les pelarem. Aquelles que no s’han de pelar les netejarem bé.

A continuació tallarem les diferents fruites amb mides similars de manera que les puguem col·locar a la broqueta.

Seguidament, col·locarem les diferents fruites a la broqueta. 

Per acabar es fondrà la xocolata a dins un bol. Es pot fer de diferents maneres, al microones afegint-hi una miqueta de llet o al bany maria, també amb una miqueta de llet.

Ara ja només queda banyar la fruita a la xocolata i a llepar-se els dits!

Podeu compartir totes les vostres receptes amb nosaltres, etiqueta’ns a Instagram @animans_grup! Ens encanta veure les vostres obres d’art! 🍌🥝🍓😋👏🏻📸

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *