Us encanta cuinar? Per aquí us compartirem les receptes que fa el Josep Castellano amb els alumnes d’extraescolars de cuina a l’escola Maria Borés. Us agrada la idea? Us ho posem molt fàcil. 👩🏼🍳👨🏽🍳
A continuació teniu la primera recepta que segur que us encantarà. 😋😋😋🙌🏻
🍓 INGREDIENTS
- Fruites de temporada (en el nostre cas, kiwi, plàtan, poma i maduixa)
- Xocolata
- Llet
🍓 ELABORACIÓ
Per començar agafarem les diferents fruites i les pelarem. Aquelles que no s’han de pelar les netejarem bé.
A continuació tallarem les diferents fruites amb mides similars de manera que les puguem col·locar a la broqueta.
Seguidament, col·locarem les diferents fruites a la broqueta.
Per acabar es fondrà la xocolata a dins un bol. Es pot fer de diferents maneres, al microones afegint-hi una miqueta de llet o al bany maria, també amb una miqueta de llet.
Ara ja només queda banyar la fruita a la xocolata i a llepar-se els dits!
Podeu compartir totes les vostres receptes amb nosaltres, etiqueta’ns a Instagram @animans_grup! Ens encanta veure les vostres obres d’art! 🍌🥝🍓😋👏🏻📸
@unsplash @unsplash