200 participants en l’esquiada ACTIVA’T 2022 ⛷️

Divendres 25 de febrer es va fer la primera activitat de l’any ACTIVA’T, per promocionar l’esport en joves entre 12 i 16 anys de la comarca. Els Joves van gaudir d’un intens dia d’esquí a “La Masella”, on van poder esbargir-se en un entorn idíl·lic i relacionar-se amb joves de les mateixes edats. Durant el dia els nois van comptar amb el suport de 19 monitors, que van acompanyar als joves en la perfecció i iniciació en el món de l’esquí. 

Aquest és l’inici de l’ACTIVAT 2022, on continuarem amb l’ACTIVA’T primavera d’Igualada amb una sortida trepidant a Portaventura per tots aquells adolescents de la comarca que volen passar-ho d’allò més bé.

Tota la informació del Club la podreu trobar a la nostra web. També ens podeu seguir per les xarxes socials Instagram, Facebook i Twitter. @animans_grup. ⛷️🎿🌨️🤗

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *