Activitats sense pantalles

Avui us portem 6 activitats que podeu fer amb els més petits sense pantalles. Aquestes propostes són per aquelles estones que recorreríeu a un mòbil o a una televisió.

  • PINTAR: És ideal per moments més tranquils com estones abans d’anar a dormir. Com més petit sigui el dibuix més concentració hi haurà. Aquesta activitat és ideal per fer millorar la psicomotricitat fina.

  • ADHESIUS: Els llibres que ja venen incloses els adhesius són perfectes per moments d’esperar a restaurants. Per fer activitats a casa també es poden utilitzar fulls i gomets per fer o omplir figures.
  • PUZLES: Es poden fer servir puzles gegants, de taula i també crear-los. Pintar un dibuix, retallar-lo i després tornar-lo a construir. Si hi ha més d’un infant, poden intercanviar-lo i ajudar-se entre ells/es.

  • COLLARETS: Fer collarets amb boles més grans ens facilitarà perdre boletes i serà més fàcil de construir. Aquesta activitat també ajuda a millorar la psicomotricitat fina.

  • PINTAR LES UNGLES: Deixar que et pintin les ungles del peu, tot i que acabaran també acabaran els dits pintats és una activitat que els hi encanta i els relaxa moltíssim. Si teniu temps també podeu fer que aquests pintaungles siguin creats per vosaltres (al pròxim post us ho compartirem)!

Esperem que us agradin aquestes activitats! No oblideu compartir les vostres activitats amb nosaltres! Podeu etiquetar-nos a @animans_grup! ✈️😁😋🎨♻️

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *