Espot i adolescència 🎾

Bona tarda!!!!

Com esteu? Ja hem superat més d’un mes de rutina i avui parlarem de les activitats extraescolars que fem durat la setmana, que no deixen de ser rutina, però ens fan més amena la setmana!

Quants cops hem escoltat la frase “Avui em toca Bàsquet!” “Avui toca piscina!”… Entre d’altes… Podem pensar que els infants i adolescents esperen aquella hora durant tota la setmana perquè li agrada i s’ho passa molt bé. Segur que aquest és un dels motius, però avui us mencionarem molts altres beneficis que a vegades se’ns oblida, però no són menys importants que aprovar un examen. La salut física i mental també importa. 🎾🏀⚽🏉🥏🧗🏻🚵🏻

BENEFICIS ESPORT

  • Millora les habilitats socials. Sobretot en els esports de grup, es desenvolupa enormement el sentiment de pertinença a grup, valors com la confiança, la unitat i la camaraderia entre companys.
  • Compromís. Mitjançant l’esport, aprendran anar a entrenar setmanalment, és molt important. No perdre la rutina del que ens agrada és molt beneficiosa per un futur.
  • Esforç. Tota feina ben feta et recompensa, aprenen que no només les llavors poden arribar a fer els seus fruits, nosaltres també.
  • Tolerància. És una edat complicada en què pots arribar a estar més susceptible. Quan treballes per un equip/club has d’aconseguir ser pacient i aconseguir arribar acords.
  • Experimentació. Provar diferents esports i trobar el que més t’agrada i on et sents a gust.
  • Autoestima. I finalment, i el més important. Es veu una millora d’autoestima en una etapa on farà falta per créixer estimant-se a un mateix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *