Entrevista Ferran Marí

– Com neix la teva relació amb Anima’ns? Què fas? Què aportes?

+ La meva relació amb Anima’ns neix a finals del mes d’Agost de l’any 2020, quan el director de l’empresa es va posar en contacte amb mi. Recentment havia finalitzat els estudis d’EAS (Ensenyament d’Activitats Socioesportives), i a més, comptava amb la titulació del CIATE (curs d’iniciació a tècnic esportiu). Gràcies a aquestes titulacions i als requisits previs superats, el senyor Maure Vidal em va contractar.

La meva aportació en aquesta empresa d’organització d’activitats lúdico-esportives, era que mitjançant el programa de subvenció del Fons Europeu, oferís la programació i execució de diferents activitats i programes esportius. Per tant, treballaria tant en escoles com en esdeveniments diversos.

– Tot el dia estàs envoltat de nens i nenes. És gratificant? Què t’emportes d’ells?

+ Estic gaudint molt de veure com els nens i nenes s’ho passen d’allò més bé quan fan les activitats que els hi organitzo. A mesura que passo més dies amb ells, anem creant empatia entre nosaltres i és gratificant veure com creixen i tu ets capaç d’educar-los en valors.

– T’ha aportat alguna cosa Anima’ns? Explica’ns alguna anècdota relacionada amb l’empresa.

+ Anima’ns està suposant la meva primera experiència laboral i m’està servint per posar en pràctica tots els coneixements obtinguts en els estudis anteriors. També estic aprenent diàriament a treballar en el món del lleure i l’esport en diferents situacions, com serien les resolucions de conflictes, motivació dels nens/es i saber transmetre els valors que ens dona l’esport.

Considero que la primera anècdota, va ser durant els darrers minuts d’una sessió on s’estava jugant un partit i vaig haver d’intervenir per posar pau entre dos alumnes que es prenien l’exercici com si competissin professionalment. Òbviament, al treballar amb nens i nenes és una situació en la que t’hi sols trobar i cada cop tens més eines per a manejar la situació.

– A continuació, et farem un seguit de preguntes més personals per a conèixer-te millor.

-Quins hobbies tens ara mateix?

+ Donat que estem en època de pandèmia, hi hagut diferents hobbies que han hagut de ser substituïts per altres. Abans de la pandèmia, solia jugar a futbol sala amb amics però ara estic aficionat al tennis i pàdel ja que és fàcil de jugar a l’aire lliure i sense contacte i amb les mesures de seguretat que es requereixen.

– Quin és l’esport que et transmet més?

+ Des de ben petit, he participat a moltes activitats poliesportives (bàsquet, futbol, handbol, etc). Tot i que sempre m’ha agradat molt el futbol, vaig dedicar els primers anys a jugar a bàsquet perquè sóc alt, tenia bona tècnica i això era destacable fins els 12 anys. Però a partir d’aquesta edat, vaig canviar al futbol, federant-me i competint setmanalment fins a dia d’avui.

– Què has de fer per obligació?

+ Crec que a mesura que es va creixent, hi ha l’obligació de madurar més les meves decisions ja que haig de ser responsable en aquest àmbit lúdic i esportiu. També és important tenir empatia amb la gent per donar-los allò que necessiten.

– A quin continent t’agradaria anar?

+ Des de ben petit, sempre m’ha cridat l’atenció visitar els Estats Units (continent americà). M’agradaria aprendre l’anglès allà i descobrir la cultura d’aquest país.

– Quin lloc de Catalunya t’agrada més?

+ M’agrada molt la Costa Brava. He estat a Roses i crec que és lloc molt bonic per gaudir de la tranquil·litat, i alhora poder practicar varietat d’esports aquàtics en un entorn màgic.

– Què és allò que més desitges?

+ Ser autosuficient, tenir una feina i un bon futur. Òbviament gaudir de salut i perquè no, establir una família en el futur amb la meva parella.

– Tens alguna mania?

+ Em mossego les ungles i deu ser pels nervis. He estat un noi nerviós des de petit, tot i que ho vaig controlant sense problemes.

– Has complert un somni?

+ Penso que sóc molt jove per poder dir que he complert un somni. Però en el futur m’agradaria haver estat útil a l’hora d’haver ajudat a alguna persona a superar un mal moment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *