Mecanografia, pensant en el futur

Text. Jordi Martí

En l’ activitat de mecanografia treballem l’ habilitat per escriure de manera àgil i còmode amb l’ ordinador, fent ús de tots els dits i sense necessitat de buscar les lletres pel teclat.

Amb l’ ajuda de diferents programes interactius, el dictat i la creació de textos els alumnes no solament aprenen aquesta tècnica, sinó que també desenvolupen les seves habilitats lingüístiques i creatives.

Actualment l’ ordinador s’està convertint en l’eina principal per treballar, per tant és necessari que les noves generacions aprenguin a fer-ne un bon ús. Des d’ anima’ns optem per convertir la mecanografia en una activitat amena i interdisciplinar a partir de la qual treballem les TIC ( tecnologies de la informació i la comunicació) , power point, word, docs i gmail, així com l’ expressió escrita i la composició de diferents tipus de text en català. (anglès i castellà si es vol)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *