Bon dia a tothom! Avui us portem una activitat per fer en família. Vols acompanyar el menjar d’aquest Nadal, amb un postra original? Us deixem a continuació la recepta que podeu seguir per aconseguir-ho!
Molta sort !!!
🍪 INGREDIENTS:
- 300 g farina de pastisseria
- 100 g mantega
- 125 g sucre de llustre
- 1 ou
- 1 culleradeta de llevat Royal (opcional)
- 1 culleradeta de canyella en pols (opcional)
🍪 PASSOS A SEGUIR:
- Agafem un bol posem el sucre i la mantega i remenem.
- Posem l’ou i continuem remenant.
- Després afegim a poc a poc la farina. (Si quedés massa espès, podem afegir unes gotes de llet. (En aquest moment, es pot afegir el llevat i la canyella per a qui li agradi una textura menys cruixent)
- Treballem la pasta fins aconseguir que quedi ben fina.
- Fem una bola, la posem tapada amb una bossa de plàstic o amb paper film. I ho deixem mitja hora a la nevera.
- Agafem el corró i allarguem la pasta fins que quedi de la mida d’un centímetre de gruix.
- Donem forma a les galetes amb diferents estris i motlles.
- Per últim, podem decorar les galetes com vulgueu! Imaginació al poder!
Les galetes per fer-se necessiten uns 180°, 12 a 15 minuts, a sobre d’un paper vegetal.
Per acabar, les traiem un cop cuites i les deixem refredar.
Us animeu? Ànim cuiners i cuineres!!! 👩🏼🍳👨🏽🍳
