Beneficis de l’esport

L’autoestima, la capacitat de superació, la competitivitat, la constància, l’esforç o la perseverança són alguns dels valors que es treballen amb la realització d’alguna activitat física i que bé es poden traslladar a la vida diària i personal.
Mitjançant l’esport, els nens, nenes i adolescents obtenen una gran quantitat d’avantatges no només psicològiques, també fisiològiques. Si comencem a practicar algun tipus d’activitat des de petits, tindran moltes més possibilitats de tenir uns hàbits de vida saludables en un futur.
I és que si tenim en compte que, actualment un de cada dos nens espanyols d’entre 6 i 9 anys té excés de pes, en concret el 23,2% pateix sobrepès i el 18,1% obesitat (dades de Societat Espanyola per a l’estudi de l’Obesitat), tenint en compte aquestes dades més importància hauríem de donar a l’esport, ja que ajuda positivament.

Per aquest motiu Anima’ns dona una gran importància a l’esport i ens proposa diferents casals d’estius orientats a l’esport perquè ni l’estiu acabi amb aquests bons hàbits. Per veure els diferents esports podeu entrar al següent enllaç on podreu escollir el casal que millor s’adapti a les vostres necessitats. A més, us podeu inscriure!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *