Batut de maduixa! 🍓

Avui us deixem la recepta d’un batut de maduixa. Aquesta recepta, és perfecte per refrescar-te a l’estiu, us agradarà molt! En aquest batut les maduixes aporten una gran quantitat de vitamina C, i d’altra banda, la llet aporta calci, necessari per al correcte creixement dels nens.

Per evitar l’acidesa de les maduixes afegim sucre, i per això és necessari en cas de diabetis infantil que ho substituïm per un altre tipus d’edulcorants.

🍓 Ingredients:

  • 400 grams de maduixes.
  • 1 litre de llet.
  • 100 grams de sucre.

🍓 Preparació:

Rentem les maduixes, tallem les cues i les tallem a trossos, pots reservar algunes per decorar una vegada acabis. Les arrebossem amb sucre i les deixem reposar durant 20 minuts a la nevera. Una vegada passat el temps de repòs les posem a la batedora i afegim la llet. Aquests dos ingredients els triturem fins a aconseguir un batut cremós.

Si us agrada més dolç podeu afegir una mica més de sucre. Per acabar podeu passar la crema per un colador per aconseguir una textura més fina. Finalment el posem a la nevera perquè es refredi.

Si voleu canviar de gust del batut, només heu de canviar les maduixes per una altra fruita. Esperem que us agradi molt!

No oblideu compartir les vostres imatges i etiquetar-nos a les nostres xarxes socials @animans_grup. 🍇 ðŸ“ ðŸˆ ðŸ’ ðŸ‘ ðŸ¥­ ðŸ 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *