(de pollastre amb verdures)
Ingredients:
– 1 paquet de “tortillas” mexicanes. Ho trobareu als supermercats
– 2 pits de pollastre
– 1 pebrot verd
– 1 pebrot vermell
– 1 pebrot groc
– 1 ceba
– Sal, pebre i les espècies que mes us agradin
ANDALEEEEE…. !!!
1- Comencem a tallar les verdures i el pit de pollastre en tires.
2- En una paella posem a sofregir la ceba primer i desprès tirem les verdures.
3- Un cop estiguin saltejades les apartem i posem a la mateixa paella el pollastre.
Quan estigui cuit i tornem a afegir les verdures i salpebrem i també posem les
especies que vulguem. Apaguem el foc i ho reservem.
4- Col·loquem les “tortilles” mexicanes en un plat i anem farcint de la barreja de verdures i pollastre.
NOTA : queda boníssim amb guacamole per sobre!!!
5- És hora d’enrotllar la “ fajita” i a menjar!!!
BON PROFIT !!!
Marta Mas – Cuinera, dietista i naturòpata