La Fundació Privada Àuria ens convida a participar en el Dia Internacional de les persones amb discapacitats.

L’Entitat Àuria ha engegat una campanya anomenada #MarcaDiferència, per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb discapacitats, mitjançant la participació amb la seva etiqueta a les xarxes socials.

Font: Àuria

Una campanya que volem fer viral i on nosaltres també col·laborem i us animem a fer-ho, com vàrem fer l’any passat amb l’etiqueta #DiversosiSingulars.

L’objectiu és sensibilitzar a l’opinió pública sobre els temes relacionats amb la discapacitat i promoure la presa de consciència pel que fa als beneficis que genera la integració de les persones amb discapacitat en tots els aspectes de la vida política, social, econòmica i cultural.

Volem que aquest any l’etiqueta estigui vinculada al lema “Marca tu la diferència”, per ressaltar allò que ens fa singulars a cadascú.

La manera de participar-hi és molt senzilla. Tothom hi pot prendre part. Només cal compartir, amb l’etiqueta #MarcaDiferència, una publicació a les xarxes socials, amb una imatge o un text que mostri allò que ens fa singulars, diferents. Tothom té les seves capacitats (dis-capacitats) pròpies i que, com a tals han de veure’s com a virtuts, com a valors positius.

#MarcaDiferència

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *