Lleida i Menorca… Nous horitzons

Estem molt contents d’anunciar-vos que el projecte Anima’ns creix i es dimensiona seguint apostant per la qualitat i la professionalitat de tots i cadascun dels seus projectes.

Aquesta setmana la tanquem amb la confirmació que aquest Nadal significarà la posada en marxa de dues noves delegacions dirigides per personal de la zona i que treballaran des de la professionalitat i amb segell “Anima’ns” d’esforç i superació en allò que fem.

A Menorca, arrenquem amb un taller per joves on els ajudarem a treure l’artista que porten a dins, amb el taller que porta per nom “Descobreix el què vals”

A Lleida, arrenquem amb dos activitats molt potents. A Albatàrrec farem un Casal de Nadal els matins, del 24, 27 i 29 de desembre i 2-3-4-7 de gener del nou any. A Almacelles produïm el Parc Lúdic de Nadal “La Xispeta” amb ganes de donar un impuls a aquesta activitat nadalenca.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *