Victòria i empat del BiM

Informa. Pol Soriano- Entrenador Cadet del Badia i Margarit

El partit començava molt en contra pel Badia. Tot i ser un partit molt trabat, el Mestral s’emportava la victòria de forma contundent en els dos primers quarts gràcies a jugades individuals. Malgrat la situació, l’equip va canviar el xip en l’estructura per intentar capgirar el partit i d’aquesta manera aconseguíem imposar-nos en els dos últims quarts, empatant el partit.

Informa Ivan Mateu – Entrenador Infantil BiM

L’infantil del Badía i Margarit va aconseguir una victoria molt ajustada davant del Institut Joan Mercader. Els primers dos quarts es van aconseguir amb facilitat gràcies a les bones estratègies defensives. El tercer quart ens vem veure superats a la intensitat de l’equip rival i finalment un empat ajustat a l’últim quart va definir el partit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *