Arrenquen uns Jocs amb una participació en hores baixes

Un any més, Igualada ha celebrat la seva edició de la Cursa Popular arribant a la quarantena edició.

La seva celebració sempre s’ha fet coincidir amb l’obertura de curs esportiu escolar i enceta una nova edició dels Jocs Escolars de l’Anoia. Uns Jocs que enguany viuen una de les seves pitjors participacions de l’última dècada a causa que cada vegada més les famílies, envalentonades per les campanyes de màrqueting dels clubs, aposten per fer esport federat sense veure que a vegades l’interès es fer crèixer la seva massa social fet que propicia la baixa participació d’enguany.

Des d’aquestes línies, ens agradaria reconèixer la tasca i la perseverança de moltes AMPA’s, ajuntaments de la comarca,… que no han parat i segueixen apostant per l’esport escolar.  Segurament aquesta aposta és perquè realment hi creuen i no volen lamentar-se quan algun dia alguns s’adonaran que la base de tot és l’esport ESCOLAR i el respectaran, cooperaran i el promocionaran.

L’Esport Escolar aposta per la diversitat, per la igualtat d’oportunitats, per l’essència dels valors, per la salut, per l’amistat i també, entre molts altres, pel respecte cap a tots els agents. Per això celebrem que un any més, des del Consell i des de l’UCEC s’aposti perquè la classificació s’hi integrin els valors.

#ViscalEsportEscolar ens acompanyarà en totes les etiquetes d’enguany.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *