Finalitzem el curs 2017-2018

Un altre curs s’acaba, el 2017-2018, i com sempre és moment d’agrair-vos la confiança que ens transmeteu i que percebem en el dia a dia. Ha estat un curs on hem conegut cares noves i hem engegat noves activitats i nous reptes. Sens dubte un curs ple de novetats que esperem que hagueu viscut amb tanta intensitat com nosaltres.

Ara, però, arriba l’època de l’any que a tots ens agrada més : l’estiu. I amb l’estiu arriben el munt d’activitats que com cada any organitzem per aquests mesos de l’any en què a tots ens agrada gaudir del bon temps, la bona companyia i l’esport. Esperem que les gaudiu moltíssim!

La setmana que ve ja comencem les activitats de l’#EstiuAnimans . Que comenci la festa!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *