Anima’ns des de dins (2) : Dolors Farré

Amb aquesta entrada arriba la segona entrega d’ Anima’ns des de dins, la secció d’aquest BLOG en el que periòdicament us explicarem curiositats, interioritats i vivències sobre nosaltres. L’entrevista d’avui és a la Dolors Farré, que col·labora a les bodes i comunions.

La Dolors té 27 anys i és d’Òdena. Col·labora amb Anima’ns des de fa quasi un any. És mestre d’escola i li encanta està envoltada de nens i nenes. Ella mateixa es defineix amb aquests 3 adjectius : sensible, empàtica i exigent.

“Anima’ns té un punt esbojarrat que m’agrada molt”

 

Què suposa per tu Anima’ns?

A Anima’ns també estic amb nens/es, com a l’escola, i per això m’agrada tant. Per mi venir aquí suposa gaudir d’un moment més lúdic amb els nens/es, tot i que a l’escola també m’ho passo genial. Anima’ns té un punt esbojarrat que m’agrada molt.

Tot el dia estàs envoltada de nens/es. És gratificant?

Sí, moltíssim. És un tòpic però sempre aprens coses d’ells. Mai deixes d’aprendre, cada dia coses noves. Tot el que sigui treballar amb nens/es ho trobo positiu, no hi he trobat encara cap aspecte negatiu.

“Anima’ns és el resultat de l’esforç d’un equip de joves per tirar endavant un projecte com aquest”

 

Quin valor creus que transmet Anima’ns?

Valoro molt positivament Anima’ns. Sobretot perquè és el resultat de l’esforç d’un equip de joves per tirar endavant un projecte com aquest, tot i les dificultats que això suposa. Aquest és, per mi, el valor principal.

 

-Respon el qüestionari

  • Un hobbie ? Viatjar
  • Un esport ? La dansa
  • Una cosa que hagis de fer per obligació? Conduir
  • Un continent on vulguis anar? Àsia
  • El lloc de Catalunya que més t’agrada? L’Empordà, en general
  • Un desig d’any nou? Créixer en els projectes nous i poder viatjar
  • Una mania? Portar sempre arracades
  • Un somni complert? Ser mestre i haver viscut a l’estranger

 

  • Una anècdota ?                                                                                                                    Una vegada em trobava de viatge a l’estranger i va sorgir un problema que s’havia de solucionar. Va ser divertit, però també estressant, el fet d’haver-lo de solucionar des d’allà, quan des d’aquí hauria sigut molt més fàcil.

 

—> Segueix el fil d’informacions de la secció a les xarxes socials amb el hastag #AnimansDesDeDins

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *