Benvingut, 2018!

Arriba el 2018. Un any en què esperem seguir sorprenent-vos amb nous reptes i nous projectes. Tenim en ment moltes idees per dur a terme, i d’altres que gairebé són una realitat i que coneixereu aviat. En tenim moltes ganes.

I deixem enrere un 2017 fantàstic.  Ja podem dir que el 7è any de vida d’Anima’ns ha estat molt positiu. Us hem pogut oferir nous serveis dels quals estem molt orgullosos, sempre amb un ull posat en la millora constant. Ha estat, però, sobretot en les activitats de l’estiu en les que hem pogut créixer més. La nostra aposta forta pels campus esportius i pels casals d’estiu als pobles ens ha fet arribar a molts més de vosaltres, i això ens satisfà molt.

Esperem i desitgem que sigui un gran any per a totes i tots!

Salut i esport,

Bon any 2018!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *