Recta final a la Fira de Nadal

Aprofitant el llarg pont, la setmana passada va donar-se el tret de sortida a la Fira de Nadal 2017 d’Igualada. Nosaltres vam ser-hi presents! Cadascun dels 5 primers dies de fira Anima’ns va organitzar-te un taller. Cada dia un taller diferent, però sempre en relació al Nadal, i passant-ho genial amb la Glòria i el Pere, els monitors que ho van fer possible.

A part, divendres i dissabte també vam cagar el tió, acompanyats del Follet Barruguet, que va guiar el nostre tió fins a la Plaça de l’Ajuntament per a que tots el poguéssim cagar. Es nota que aquest any ens hem portat bé tots plegats, perquè ens va cagar molt!

Però aquest cap de setmana hi tornem a ser! No t’ho perdis!

Activitats que realitzarem :

-El 16/12/2017: Taller d’arbres de Nadal.
-El 17/12/2017: Taller d’el Ren de Nadal.

I….dissabte tornarem a CAGAR EL TIÓ, de 18h a 19h de la tarda! El Follet Barruguet ens tornarà a portar el tió fins a Igualada. Vine,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *