Els extraescolars del BiM a ple creixement

Per segon any, gestionem les activitats extraescolars esportives de l’AMPA Institut Badia i Margarit d’Igualada.

Si l’any passat, eren dos equips els que participàven en els Jocs Escolars de l’Anoia enguany ja arribem a tres. Amb dos equips de futbol sala i un de bàsquet, tots ells masculins, entrenats per l’Albert i el Pol Soriano en futbol i pel Pol Tarrida en bàsquet.

Però a l’escola no només els nois participen d’activitats. Aquest curs hem arrencat dues activitats que no són competitives, però que són participades per força noies. Per una banda, la nostra instructora en Zumba, la Carola, fa activitat de ball amb un grup de deu noies. Per l’altra, hi ha un grup mixt de Polisportiu, entrenats també per l’Albert que van combinant diferents esports.

Arnau Tomàs, coordinador de les activitats, comentava: “enguany arribem quasi a la cinquantena de nens i nenes que participen de les activitats, on esperem que les gaudeixin d’allò més”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *